Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

  • Cena je včetně právního servisu a provize realitní kanceláře.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Monika Kindlová

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti 524
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení 15. září 2023
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

K prodeji nabízíme truhlárnu se zázemím v obci Červená Voda. Původně areál sloužil k zemědělské činnosti, později byl přebudován na areál výrobního charakteru. Původní stavba pochází přibližně z roku 1920 a současný majitel renovuje nemovitost tak, aby jí navrátil and #34;původní duši and #34;. Areál se nachází na pozemkovém souboru o celkové výměře 4.494 m2 a tvoří jej centrální výrobní hala, která sestává z výrobních ploch a administrativní části. Zastavěná plocha: 3.525 m2. Dostupná infrastruktura: zpevněná příjezdová komunikace - přístup z hlavní komunikace procházející obcí.
Z hlediska platné územně plánovací dokumentace je lokalita definovaná jako plocha výroby a skladování - drobná a řemeslná výroba (VD). Hlavní využití: provozovny výrobních a opravárenských služeb. Přípustné využití: skladovací objekty a manipulační plochy potřebné pro provoz předmětné výroby, související dopravní a technická infrastruktura - inženýrské sítě, související doprovodná a izolační zeleň, pozemky technického vybavení pro nakládání s odpady - sběrný dvůr, sběrné místo, stavby pro obchod, služební byty, stavby pro bydlení majitelů provozoven.
Nemovitost prošla náročnou rekonstrukcí, kdy byly vyměněny veškeré rozvody a topný systém. Dokončit je třeba opravy ploch střech a fasády budov. Nemovitost je v provozu a lze jednat o prodeji zařízení, pokud bude zájemce zaujat stejným oborem jako současný majitel. Na vyžádání poskytneme další informace a fotografie k nemovitosti. V případě zájmu o nemovitost lze řešit její užívání i formou dlouhodobého nájmu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Monika  Kindlová
Mgr. Monika Kindlová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Monika  Kindlová
Mgr. Monika Kindlová
zobrazit telefon